Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupic ? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !! W Carrefur (Karfurze) wziołem gazetke jak zawsze ... patrze a tu PS2 za 299.99 zł ..... I do was mam takie pytanie ... Opłaca się .... Tam jest :

PS2

Pad

1 gra + 1 gra gratis

I jeszce coś tam było

A i jeszce gwarancja zna 2 lata czy tam 4 niepamiętam ...

. .

Opublikowano

Oczywiście, że się opłaca, ale jak Ci się znudzi to prędko go nie sprzedasz, ja na twoim miejscu dozbierałbym sobie trochę kasy i kupił PS3 albo Xbox360, x'a kupisz już za 450zł.

Opublikowano

@UP

Nie kupuje ani PS3 ani XBoxa bo niechce wydawać po 100-200zł na miesiąc ..... Kupie PS2 gry przejde w pare tygodni i kupie sobię nową bo obok mnie jest taka biblioteczka gier czy coś podobnego że wypożyczam lace 5 zł i albo biore na zawsze ( daje drugie 5 zł ) albo wypozyczam se poprostu i po miesiącu oddaje ;)

. .

Opublikowano

Bierz PS2 kolego... nie bedziesz zalowac tych wydanych pieniedzy bo raz masz taniej niz PS3 a dwa masz gry tanio dzieki tej biblioteczce o ktorej wspomniales.

Poza tym PS3 to teraz wielka NIEWIADOMA z powodu problemow z siecia PS Network :). Hakerzy rozpierdolili siec PSN i wykradli mnostwo danych. Ponoc (nie jest to pewne) ma wrocic do dzialania pod koniec maja.

Dlatego na twoim miejscu bralbym PS2 ;) .

jqeuR.png

Opublikowano

mowim zdaniem nie.. zobacz ceny na allegro ;) ps 2 lady stan przerabiany all kable 2 pady ponad 20 gierek znajdziesz za mniej niz 200zl..

Opublikowano

PRZERABIANY = NIELEGALNY idioto ... malo tego nieraz policja konfiskowala przerabiane konsole a ich wlasciciele placili niemale kary -.- . Wiec jak masz dawac takie rady to po prostu zamknij sie . Koles ma mase gier za 5zł :) do wypozyczenia na miesiac . Po co ma miec na zawsze jakies piraty skoro przejdzie gre to juz mu niepotrzebna wiec pozyczy kolejna za 5zl ... za 200zl wypozyczy az 40 gier -.-'.

Oplaca mu sie to bardziej niz przerabiana gowniana PS2 z ALLEDROGO . A tak kupi nówkę pewną z gwarancją a taka przerobiona traci gwarancje.

jqeuR.png

Opublikowano

PRZERABIANY = NIELEGALNY idioto ... malo tego nieraz policja konfiskowala przerabiane konsole a ich wlasciciele placili niemale kary -.- . Wiec jak masz dawac takie rady to po prostu zamknij sie . Koles ma mase gier za 5zł :) do wypozyczenia na miesiac . Po co ma miec na zawsze jakies piraty skoro przejdzie gre to juz mu niepotrzebna wiec pozyczy kolejna za 5zl ... za 200zl wypozyczy az 40 gier -.-'. Oplaca mu sie to bardziej niz przerabiana gowniana PS2 z ALLEDROGO . A tak kupi nówkę pewną z gwarancją a taka przerobiona traci gwarancje.

gwarancje w dupe mozna sobie wsadzic..tyle ci powiem a co do allegro to sie nie znasz kupuj rzeczy z allegro potem gadaj bzudy psa zadna policja nie sprawdza to bzuda jakas jest ^ ^oplaca sie psa2 napewno znajdziesz ok 160zl+przesylka ok 20zl.. i dobrze wychodzi a gry do oryginalne ok 100zl [empik]nawet + a komis po 40zl.. przegrywane masz wszystkie za free.. no nie wiem o co ci teraz chodzi ^ ^

Opublikowano

W dupe sobie wsadzic ? Bardzo idiotyczne podejscie bo jak ci sie spierdoli konsola to masz kolejny wydatek. Poza tym 5zl chyba nie jest kupą forsy...

Czasem niektorzy wola byc uczciwi i fair play w stosunku do producentow sprzetu i gier. Wiec takie piraciki niech sobie odpuszcza naklanianie do kupna konsoli by pograc w piraty.

Co do policji to nie jest bzdzura w Katowicach byla kontrola i zwineli konsole przerabiane. Wlepili niemale kary. Kolesie co przerabiali konsole ;) maja duze klopoty teraz.

----------------------------------------------

EDIT

-----------------------------------------------

Tak nawiasem dodam, że Tobie brakuje umięjetności czytania ZE ZROZUMIENIEM oraz LOGICZNEGO MYŚLENIA. Gdyby ten koleś chciał piracić na PS2 to nie pytałby nas ws. oferty z Carrefour'a za 299zł gdy jest to nówka nieprzerabiana.

Mało tego mówisz , że znajdę PS2 za 160 zł na alledrogo ? Tylko szkoda, że to jest używany PS2 , przerabiany i nie gwarantujący mi sprawnego grania przez conajmniej rok czasu. Tak , używany ponieważ nówka zawsze jest droższa od używanych przedmiotów.

Mało tego gwarancja wiele nam daje ponieważ komuś może pechowo zepsuć się konsola i wtedy nie płaci za naprawę czy tam wymianę . A taki frajer z przerobioną konsolą nie może na nic liczyć od SONY ;). Najwyżej na karę pieniężną gdy spróbuje się zapytać o koszty naprawy swojego przerobionego, zepsutego PS2.

Na przyszłość zanim zaczniesz pisać kolejne bzdzury polecam przede wszystkim:

- CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM

- URUCHOMIC LOGICZNE MYŚLENIE

- CZYTAĆ WSZYSTKIE POSTY OSÓB WYPOWIADAJĄCYCH SIĘ TUTAJ W TYM TAKŻE POSTY AUTORA.

- PRZEMYŚLEĆ CO CHCESZ NAPISAĆ I CZY TO MA SENS.

- NAPISAĆ SWÓJ POST.

jqeuR.png

Opublikowano

@UP

Masz reporta

@kuler1234

Nie bede kupywać zje****** ciulstwa z allegro ... kupiłem tam PS1 same za 25 zł pisało że kable pad gry idt. a przyszła tylko konsola ..

. .

Opublikowano

@UP

Masz reporta

@kuler1234

Nie bede kupywać zje****** ciulstwa z allegro ... kupiłem tam PS1 same za 25 zł pisało że kable pad gry idt. a przyszła tylko konsola ..

WTF ? Za co reporta ? Za to, że dogadałem temu spamerowi ? : | Nawet poprzednie posty były na temat więc dziwny jesteś w tym momencie. Mówiłem byś brał PS2 z Carrefoura...

jqeuR.png

Opublikowano

@CoJaNigdy 100-200 ZŁ co miesiąc? WTF!?

W Xbox360 możesz kupić tzw "MS" (Microsoft Points) które są na allegro od 30-100ZŁ.

NP kupujesz 5800MS i możesz za to kupić 3 gry na XboxLive.

Co za tym idzie?

Oszczędzamy 100/200 ZŁ!

1345559513-U619318.png

By Kolorowy.

Opublikowano

kupuj PS2 bo wspomniałeś o tej biblioteczce lepiej wypożyczać niż wybulić 50-80 zł na jedną grę wiec nie ma co gadać PS2

Opublikowano

kup sobie xbox 360 z piratami i cud miód orzeszki :PP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...